Турновери – це американські пиріжки з листкового тіста з різними начинками, як солодкими, так і несолодкими. Ми розповімо, як приготувати турновери з куркою, беконом, кукурудзою і смаженою картоплею.
Турновери з куркою, беконом і кукурудзою
Складові:
- 3-4 філе курячих стегон
- 500 г упаковка листкового тіста
- 5 смужок бекону
- 1 маленька банка консервованої кукурудзи
- зелень – декілька гілочок
- 2 картоплини
- сіль, мелений перець
- рослинне масло – для обсмажування
- молоко – для змазування
- борошно – для розкочування
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Картоплю почистити, нарізати дрібними кубиками й обсмажити на рослинному маслі. Посолити.
- Бекон дрібно нарізати, обсмажити до золотистого кольору. Додати нарізане куряче м'ясо, готувати, поки воно стане білим і просмажиться всередині. Приправити до смаку.
- Змішати картоплю, курку з беконом, кукурудзу і подрібнену зелень.
- Листкове тісто розморозити, розкачати на присипаній борошном поверхні і розрізати на квадрати. У центр кожного шматка тіста покласти начинку. Скласти навпіл, щоб вийшли трикутники. Скріпити краї і притиснути їх зубцями вилки.
- Змастити пиріжки молоком і відправити в розігріту до 180°С духовку. Готувати до золотистого кольору, близько 20 хвилин.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати італійську піцу на хлібі за 5 хвилин. Ми також ділилися трьома способами приготування бекон.
Дивіться відео, як готують грузинські хачапурі: