Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Рецепт смачного домашнього медовика зі сметанним кремом

Ви можете прикрасити готовий торт ягодами або полити шоколадною глазур'ю

Медовик зі сметанним кремом
Медовик зі сметанним кремом
Фото: Depositphotos

Медовий торт – це десерт, знайомий кожному нас з дитинства. Ми поділимося рецептом смачного домашнього медовика з простим сметанним кремом.

Медовик зі сметанним кремом

Інгредієнти:

  • 375 г борошна
  • 105 г цукру
  • 110 г вершкового масла
  • 2 яйця
  • 60 г меду
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 9 г соди


Для крему:

  • 800 г жирної сметани
  • 120 г цукру

Рецепт приготування:

  1. Розтопити в сотейнику цукор. Зняти з вогню, додати вершкове масло і мед, перемішати до однорідності, процідити через сито.
  2. Додати 1/3 просіяного борошна, соду, лимонний сік і яйця, перемішати.
  3. Додати борошно, що залишилося. Замісити м'яке тісто, обернути його харчовою плівкою. Остудити до кімнатної температури.
  4. Отримане тісто розділити на 8-10 частин. Розкачати кожну максимально тонко і обрізати під обраний діаметр. Випікати в духовці при 180 градусах до золотистого кольору, близько 5 хвилин. Має вийти вісім коржів і ще один для крихт на декор.
  5. Для крему добре збити сметану з цукром. Якщо крем виходить рідким, додати пакетик згущувача для вершків.
  6. Зібрати торт, промазуючи коржі сметаною. Прикрасити на свій смак.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати медовик з халвою. Сайт "Сегодня" також розповідав, як правильно зберігати мед.

Дивіться відео, як приготувати сметанник без випічки:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини на наших сторінках Facebook, Twitter, Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів