Нещодавно Різ Візерспун представила свою дебютну книгу "Whiskey in a Teacup" ("Віскі в чашці чаю"). Видання присвячене культурі і традиціям американського Півдня, де виросла актриса. У книзі Різ поділилася рецептом сирної закуски і розповіла, як приготувати тістечка блонди.
Блонди з арахісовим маслом
Складові:
- 16 ст.л. вершкового масла плюс для змащування форми
- 1 стакан світло-коричневого цукру
- 1/2 склянки звичайного білого цукру
- 2 великих яйця
- 1 1/2 ч.л. натурального екстракту ванілі
- 2 склянки борошна
- 1 1/2 ч.л. крупної солі
- 8 шоколадних цукерок з арахісовим маслом, грубо нарізаних
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть форму 20 х 20 см маслом і застеліть її пергаментним папером.
- У великій мисці збийте разом розтоплене масло і цукор до однорідності. Додайте яйця і ваніль, перемішайте. Всипте борошно і сіль; ще раз перемішайте. Додайте приблизно 3/4 нарізаних цукерок.
- Перелийте тісто в форму і розрівняйте поверхню лопаткою. Вставте цукерки, що залишилися
- Випікайте тістечка від 45 до 50 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою.
- Дайте тістечкам схолонути і перекладіть на дошку, взявшись за краї пергаментного паперу. Розріжте блонди на 16 квадратів. Вони можуть зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 2 днів.
Нагадаємо, раніше Марта Стюарт розповіла, як приготувати смачне шоколадне печиво на Хелловін.
Раніше Різ Візерспун поділилася кадрами зі зйомок серіалу "Велика маленька брехня":