I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Ризото з кроликом, томатами та оливками від Юлії Висоцької

Готуємо смачний рис в італійському стилі

Ризото – це популярна страва з рису родом з Північної Італії. Варіантів різотто безліч. Юлія Висоцька готує цю страву з кроликом, помідорами, пряними травами і сухим червоним вином.

Ризото з кроликом

Реклама

Інгредієнти:

  • 400 г м'яса кролика без кісток
  • 250 г рису арборіо
  • 2 помідори
  • 2 ріпчасті цибулі
  • 2 стебла селери
  • 1 морква
  • 1 головка молодого часнику
  • 15 оливок без кісточок
  • 70 г сала
  • 6 гілочок розмарину
  • 100 мл сухого червоного вина
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 3 горошини запашного перцю
  • 1 лавровий лист
  • 1/4 ч.л. меленого перцю
  • 1 1/2 ч.л. морської солі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Часник, моркву і цибулину почистити і крупно нарізати. Одне стебло селери розрізати на кілька частин.
  2. Помістити підготовлені овочі до каструлі, додати лавровий лист, запашний перець і 1/2 ч. ложки солі, залити все водою і зварити бульйон.
  3. Сало тонко нарізати. Решта цибулі і селеру подрібнити.
  4. У важкій і глибокій сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити сало. Коли сало зазолотиться, додати цибулю і селеру і смажити на невеликому вогні.
  5. М'ясо кролика вимити, просушити, нарізати невеликими шматочками, приблизно 5х5 см, і відправити до сковороди.
  6. Помідори натерти на тертці. Додати їх до сковороди з половиною розмарину і вином. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 40 хвилин (до готовності кролика). Якщо рідина википатиме, влити трохи вина або бульйону.
  7. Відправити до сковородт рис і оливки. Коли рис вбере соус, почати додавати бульйон. Постійно помішувати і стежити за тим, щоб рідини було не надто багато – рис не повинен плавати в бульйоні. Посолити і поперчити, готувати ризото 18-20 хвилин.
  8. Додати до готового ризото трохи оливкової олії, посипати розмарином.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати ризото з морепродуктами і чорнилом каракатиці. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом ризото з лисичками від Тетяни Литвинової.

Дивіться відео, як приготувати іспанську паелью з креветками:

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти