Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Рулет з омлету з овочами: рецепт Юлії Висоцької

Кращий рецепт ролу з омлету

Рулет з омлету Фото: pinterest.com
Рулет з омлету
Фото: pinterest.com

Такий рулет – відмінний варіант для сніданку. У його начинку входять: авокадо, зелень і томати.

Рулет з омлета з начинкою

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 1/2 авокадо
  • 1 помідор
  • 1 ст. ложка молока
  • 2 ч. ложки вершкового масла
  • 2 ч. ложки оливкової олії
  • шніт-цибуля
  • петрушка
  • 1 ч. ложка лимонного соку
  • морська сіль
  • мелений чорний перець

Рецепт приготування:

1. Яйця посолити, поперчити і збивати міксером. Коли маса стане пишною, додати 1 ст. ложку молока і ще трохи збити.

2. Шнітт-цибулю і частину петрушки дрібно порізати і додати до збитих яєць, перемішати.

3. Авокадо звільнити від шкірки, нарізати тонкими смужками і скропити лимонним соком. Помідор нарізати тонкими часточками.

4. Розігріти в сковороді 1 ч. ложку вершкового масла і 1 ч. ложку оливкової олії. Вилити половину яєчної маси на сковороду і рівномірно розподілити її. Як тільки краю схопляться, накрити кришкою і зменшити вогонь.

5. Розігріти другу сковороду з вершковим маслом і оливковою олією, вилити яєчну масу і готувати так само, як і перший омлет.

6. Готові омлети викласти на тарілки, зверху розкласти смужки авокадо, листочки петрушки, часточки помідора, посолити, поперчити і згорнути рулетиками.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як легко і швидко приготувати яйце-пашот. Ми також ділилися рецептом класичного французького омлету

Дивіться відео, як приготувати омлет в пакеті:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів