Курячий рулет – це універсальна закуска, яка хороша як в гарячому, так і холодному вигляді. Ви можете приготувати курячий рулет з начинкою в духовці або на пару.
Курячі рулети з морквою і грибами
Складові:
- 2 курячих філе
- 100 г моркви по-корейськи
- 100 г печериць
- 3 ст.л. сметани
- 100 г твердого сиру
- сіль перець
- 1 ст.л. нарізаної зелені
- вершкове масло або рослинна олія для обсмажування
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Печериці помити і нарізати кубиками. Обсмажити в олії до готовності, посолити і поперчити. Додати зелень, столову ложку сметани і перемішати.
- Куряче філе помити і надрізати уздовж. Розгорнути як книжку, посолити, поперчити і змастити сметаною.
- На одне філе викласти смажені гриби, на інше – корейську моркву. Посипати тертим сиром.
- Згорнути філе в рулети і при необхідності скріпити їх зубочистками. Готувати на пару протягом 40 хвилин або в духовці до золотистого кольору.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сьогодні" також ділився рецептом рулету з болгарським перцем і сиром. Крім цього, ми розповідали, як зробити шпинатний рулет з лососем.
Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку за рецептом Григорія Германа: