Головна Сьогодні

З шоколадом і вершковим сиром: рецепт ідеальних маффінів до чаю

Подавайте ці маффіни на сніданок або на десерт

Фото: Depositphotos

Домашні шоколадні маффіни з кремом з вершкового сиру – це дуже смачно! Сир в рецепті можна замінити некислим пастоподібним сиром. 

Мармурові шоколадні капкейки

Інгредієнти:

Для крему:

  • 230 г вершкового сиру
  • 1 яйце
  • 65 г цукрової пудри

Для маффінів:

  • 200 г борошна
  • 200 г цукрової пудри
  • 15 г ванільного цукру
  • 30 г какао-порошку
  • 1 ч.л. соди
  • 1/4 ч.л. солі
  • 240 мл води
  • 80 мл вершкового масла
  • 1 ч.л. столового оцту

Рецепт приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Підготуйте форму для 12-ти кексів: змастіть маслом і застеліть паперовими вкладишами. 
  2. Приготуйте крем: добре збийте сир, яйце і цукрову пудру.
  3. Для тесту підготуйте дві миски. У першій змішайте борошно, цукор, какао, соду і сіль. У другій – воду, масло, оцет. 
  4. У борошні зробіть воронку, поступово влийте рідкі інгредієнти і перемішайте до повного розчинення. 
  5. Розподіліть тісто по 12-ти формах і ложкою влийте в центр кожного маффіну крем.
  6. Випікайте близько 25 хвилин в духовці при температурі 180 градусів. Готовність перевірте зубочисткою. Злегка остудіть і подавайте.

Нагадаємо, раніше "Сегодня" писали, як приготувати кекс з манго і вівсяними пластівцями. Ми також розповідали, як спекти мармуровий кекс від Олексія Суханова. Крім того, ми ділились рецептом швидкого шоколадного кексу в мікрохвильовці.

Дивіться відео, як приготувати морквяно-апельсиновий пиріг:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь