Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Салат зі смаженим на грилі кавуном від Дмитра Горовенка

Оригінальний літній салат за рецептом судді кулінарного шоу

<p style="text-align: justify;">Дмитро Горовенко поділився рецептом салату Фото: прес-служба</p>
Дмитро Горовенко поділився рецептом салату Фото: прес-служба

Суддя шоу "МайстерШеф" на каналі СТБ Дмитро Горовенко поділився рецептом оригінального салату зі смаженим на грилі кавуном. Ця страва досить проста у приготуванні, і відмінно підійде для літнього барбекю.

Салат з кавуна з фетою і руколою

Складові:

  • Невеликий кавун
  • Рукола – 1 пучок
  • Устричний соус – 30 г
  • Рослинна олія – 70 г
  • Бальзамічний крем
  • Оливкова олія
  • Цедра лимона
  • М'який сир (фета, молодий овечий сир або інший вид м'якого сиру) – 50 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. З кавуна вирізати серцевину, нарізати дисками висотою приблизно 1,5-2 сантиметри. Кісточки з м'якоті слід видалити.
  2. Устричний соус змішати з рослинною олією, і змастити цим соусом кавунову м'якоть.
  3. Кавун викласти на мангал або на гриль-сковорідку, якщо готувати цей салат в домашніх умовах. Звичайна сковорідка також підійде.
  4. Для соусу змішати бальзамічний соус з оливковою олією в пропорції 1:1 і додати лимонну цедру.
  5. Сир покришити. На перший диск кавуна посипати трохи сиру, викласти листя руколи, полити бальзамічною заправкою і зверху прикрити ще одним шаром кавуна. Ще раз полити бальзамічним соусом. Можна прикрасити м'ятою перед подачею.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом малосольних огірків від Дмитра Горовенка. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати торт "Литвинка" за рецептом Тетяни Литвинової

Дивіться відео, як приготувати бургер з грибами за рецептом Дмитра Горовенка:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв