Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Сливовий пиріг за рецептом з газети The New York Times

Рецепт неймовірно смачного сливового пирога

<p style="text-align: justify;">Сливовий пиріг. Фото: Pinterest.com</p>
Сливовий пиріг. Фото: Pinterest.com

The Times публікувала рецепт сливового торта від Маріан Буррос кожного вересня з 1983 по 1989 рік, поки редактори не вирішили, що цього достатньо. Рецепт був надрукований востаннє торік.

"Щоб протистояти очікуваним протестам, – писала пані Буррос кілька років по тому, – рецепт був надрукований більшим шрифтом, ніж зазвичай, з пунктирною лінією навколо нього, щоб було зручніше робити вирізку". Але це не допомогло, і редакцію просто завалили гнівними листами.

Рецепт 1983 року містив 1 склянку цукру, а 1989-го його кількість зменшили до 3/4 склянки. Нижче ми наведемо обидва варіанти.

Сливовий пиріг з газети The New York Times

Інгредієнти:

  • 3/4 – 1 стакан цукру
  • 1/2 склянки несолоного вершкового масла, розм'якшеного
  • 1 стакан просіяного борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • щіпка солі (за бажанням)
  • 2 яйця
  • 24 половинки слив без кісточок
  • цукор, лимонний сік і кориця – для посипання

Рецепт приготування:

  1. Нагрійте духовку до 180 градусів.
  2. Збийте цукор і масло в мисці. Додайте борошно, розпушувач, сіль і яйця і добре збийте.
  3. Викладіть тісто до роз'ємної форми діаметром 23-26 см. Покладіть половинки сливи шкіркою вгору на тісто. Злегка посипте цукром і збризніть лимонним соком, залежно від солодощі фруктів. Посипте приблизно 1 чайною ложкою меленої кориці.
  4. Випікайте приблизно 1 годину. Дістаньте і остудіть; поставте пиріг до холодильника або заморозьте за бажанням. Або остудіть до теплого і подавайте просто так чи зі збитими вершками.

Порада: Щоб заморозити пиріг, загорніть його в два шари фольги, помістіть до поліетиленового пакета і закрийте. Перед подачею необхідно розморозити пиріг і розігріти його при 150 градусах.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати торт з печива з масляним кремом. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом японського чізкейка з сиру з шоколадним печивом. Крім цього, ми розповідали, як спекти горіхове печиво з мигдальними пелюстками.

Дивіться відео про австралійські пироги, які випікають в Україні:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв