Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Ситний сніданок: яєчня, запечена в булочці з шинкою і сиром

На приготування цієї страви вам знадобиться 30 хвилин

<p style="text-align: justify;">Фаршировані булочки на сніданок. Фото: depositphotos.com</p>
Фаршировані булочки на сніданок. Фото: depositphotos.com

Ситна ідея для сніданку: фаршировані булочки з начинкою з яєць, шинки, зелені і плавлених сирків.

Булочки з начинкою на сніданок

Інгредієнти (на 3 порції):

  • 3 круглі булочки
  • 45 г вершкового масла
  • 150 г шинки
  • 3 ст. л. вершків
  • 3 яйця
  • 3 ст. л. тертого сиру
  • сіль, мелений перець
  • кріп

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 °С. Деко застеліть пергаментним папером.
  2. Зріжте верх булочок. Чайною ложечкою вийміть м'якуш. Якщо булочки черстві, замочіть їх у молоці на 3 хвилини.
  3. На дно булочок покладіть трохи вершкового масла, на нього – нарізану соломкою шинку.
  4. Якщо ви не замочували булочки в молоці, додайте до кожної по 1 ст. л. вершків.
  5. Вбийте до кожної по одному яйцю, посипте навколо жовтка тертим сиром і відправляйте до духовки на 5 хвилин.
  6. Потім зменшіть температуру до 180 градусів і випікайте ще 15 хвилин.
  7. Готові булочки посипте зеленню.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом морквяних мафінів. Ми також писали, як приготувати незвичайну піцу. Крім цього, ми розповідали, як спекти булочки для домашніх бургерів.

Дивіться відео, як приготувати фаршировані булочки з шинкою і плавленим сиром:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв