Рецептів теплих салатів дуже багато. Один з найпопулярніших – картопляний, але це блюдо можна готувати з абсолютно різних інгредієнтів. Сьогодні ми розповімо, як зробити теплий салат з баклажанів, кабачків, томатів і фети.
Салат з літніх овочів з фетою
Складові:
- 200 г кабачків або цукіні
- 200 г баклажанів
- 200 г болгарського перцю
- 200 г помідорів черрі
- 100 г фети
- 100 мл оливкової олії
- сіль, перець за смаком
- італійські трави
- зелений базилік
- Кабачки і баклажани помити, нарізати тонкими кружечками. Посипати сіллю і дати постояти 10-15 хвилин. Потім промити під проточною водою і обсушити.
- Болгарський перець очистити від серцевини і насіння, нарізати смужками.
- Партіями обсмажити кабачки, баклажани і перець на сковороді з оливковою олією. Викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.
- Перекласти теплі овочі на тарілку і посипати спеціями.
- Зверху розподілити нарізаний кубиками сир і томати черрі. Полити оливковою олією.
- Прикрасити салат листочками базиліку і відразу ж подавати.
Напомним, ранее мы делились секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Мы также писали, как приготовить яяєчний салат з редискоюом. Кроме этого, сайт "Сегодня" рассказывал, кяк приготувати салат з яєць з анчоусами и.
Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату: