Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Теплий салат із тунця, рису і солодкого перцю

Цей ситний зимовий салат цілком може замінити вечерю

Рисовий салат із тунцем Фото: depositphotos.com
Рисовий салат із тунцем
Фото: depositphotos.com

28 листопада розпочався Різдвяний піст 2018-2019, який триватиме до 6 січня. В цей час церковний статут забороняє їсти м'ясо, молоко і яйця, але в деякі дні посту дозволена риба. Салат з тунця, рису і перцю готується просто, виходить смачним і дарує тривале відчуття ситості.

Теплий салат з рисом, перцем і тунцем

Інгредієнти на 1 порцію:

  • Рис дикий або змішаний – 50 г
  • Солодкий червоний перець – 1/2 шт.
  • Тунець в оливковій олії – 50 г
  • Каперси середні – 5-6 шт.
  • Лист салату – 1 шт.
  • Сіль, перець за смаком

Рецепт приготування:

  1. Рис відварюємо в підсоленій воді.
  2. Половину перцю обсмажуємо на сковороді гриль або грилі протягом 5-7 хвилин на середньому вогні. Знімаємо шкірку з перцю, нарізаємо його соломкою.
  3. Змішуємо теплий рис, перець, шматочки тунця в олії, каперси.
  4. Викладаємо все в салатний лист і подаємо.

Порада: замість каперсів до салату можна додати свіжий огірок.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати тунця в соєвому соусі за рецептом Юлії Висоцької. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом салату з тунця з грінками.

Дивіться відео, як приготувати листковий салат з ікри мойви з креветками за рецептом Олексія Суханова:

Всі подробиці в спецтемі Різдвяний піст: правила харчування та рецепти

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: receptam.net

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів