Торт "Вікторія" стане ідеальним завершенням літньої вечері. Названий на честь англійської королеви Вікторії, в класичному варіанті цей десерт являє собою повітряний бісквіт з полуницею і ніжним вершковим кремом. Сьогодні ми розповімо, як приготувати торт "Вікторія" з начинкою з сезонних ягід.
Торт "Вікторія" з малиною
Інгредієнти:
Для бісквіта:
- 4 яйця
- 120 г цукру
- 120 г борошна
Для начинки:
- 3-4 ст.л. малинового джему
- 150 г вершкового сиру зі смаком лісових ягід
- 2-3 ст.л. цукрової пудри з ваніллю
- 2-3 ст.л. вершків
- жменю свіжої малини
- цукрова пудра – для посипання
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Збити яєчні жовтки з 100 г цукру в світлий крем.
- Окремо збити білки в щільну піну, додати 20 г цукру і збити до м'яких піків.
- Акуратно перемішати білки і жовтки. Просіяти зверху борошно, перемішати рухами від низу до верху.
- Викласти тісто до форми 24 см, змазаної маслом і присипаної борошном. Випікати в розігрітій до 200 °С духовці 20-25 хвилин. Остудити корж і розрізати його навпіл.
- Змастити малиновим джемом.
- Вершковий сир перемішати віночком разом з вершками і цукровою пудрою, додати промиту малину.
- Розподілити крем поверх джему. Накрити другим коржем і присипати цукровою пудрою. Поставити до холодильника мінімум на 2 години.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати торт з печива з масляним кремом. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом японського чізкейка з сиру з шоколадним печивом. Крім цього, ми розповідали, як спекти горіхове печиво з мигдальними пелюстками.
Дивіться відео, як швидко і легко очистити ягоди від кісточок: