I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Тушкований кролик по-мальтійськи: рецепт Григорія Германа

Телеведучий поділився рецептом кролятини, приготовленої в сухому вині з овочами і часником

"Фенката – так мальтійці називають тушкованого в вині кролика зокрема і саму процедуру поїдання кролика взагалі", – написав Григорій Герман в своєму Facebook.

Кролик по-мальтійськи

Реклама

Інгредієнти:

  • Кролик (оброблений і підготовлений) – 1 шт.
  • Вино біле – 200 мл
  • Великі помідори – 3 шт.
  • Томатна паста – 100 г
  • Морква – 1 середня
  • Оливкова олія – 50 мл
  • Чебрець – щіпка
  • Часник – 3 зубчики
  • Цибуля ріпчаста – 1 середня цибулина
  • Курячий бульйон – 1 л
  • Горошок зелений – 300 г
  • Нут варений – 300 г
  • Сіль, цукор, перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Нагріваємо ємність для тушкування. Збризкуємо її оливковою олією і додаємо роздавлені зубчики часнику. Обсмажуємо до золотистого кольору і прибираємо з сковороди.
  2. Натираємо частини кролика перцем, чебрецем і сіллю. Обсмажуємо кролика до золотистої скоринки в часниковій олії. Витягуємо до окремого посуду.
  3. Поки кролик обсмажується, ріжемо цибулю – кубиком, а моркву – кільцями завтовшки 3 мм. Тобто середньою. Відправляємо до тієї ж посудини, де готувався кролик. Обсмажуємо близько 5 хвилин, постійно помішуючи.
  4. Кип'ятимо воду. Дістаємо з холодильника лід і висипаємо його до окремої посудини і заливаємо холодною водою. Помідори надрізаємо хрестом, відправляємо до окропу на кілька хвилин. Перекладаємо в крижану воду, знімаємо шкірку і ріжемо.
  5. До цибулі та моркви додаємо томатну пасту. Злегка обсмажуємо. Вона в цей момент втрачає зайву кислоту і набуває солодкість; тепер – помідори. Злегка притушковуємо, приблизно 3 хвилини. Повертаємо кролика до ємності для тушкування. Заливаємо вином. Пропарюємо 5 хвилин. Заливаємо бульйоном, накриваємо кришкою і томимо на середньому вогні близько 15 хвилин. Тим часом нагріваємо духовку до 120 С.
  6. До вируючої фенкати відправляємо горошок і нут. Перемішуємо. Солимо, перчимо, додаємо цукор за смаком. Накриваємо кришкою і ставимо до духовки на 40 хвилин томитися.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом кролика зі спаржею в сидрі. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати кролика в томатному соусі по-італійськи.

Дивіться відео, де в Україні вирощують найкращих кроликів:

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти