Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Гарбузові панкейки: рецепт осіннього сніданку від Григорія Германа

Ведучий шоу "Свекруха чи невістка" подає млинці разом з гостро-солодким соусом і волоськими горіхами

<p style="text-align: justify;">Подавайте панкейки з соусом чилі і горіхами. Фото: facebook.com/germancooks</p>
Подавайте панкейки з соусом чилі і горіхами. Фото: facebook.com/germancooks

"Панкейки – це начебто ті ж оладки, але масло ми ллємо нема на сковорідку, а прямо в тісто. Їх можна смажити на сухій сковорідці з антипригарним покриттям. Плюс панкейки – вищі. Вони повинні підніматися на сковорідці десь на сантиметр. Ось тоді вони ніжні і пухнасті", – написав Григорій Герман в своєму Facebook.

Гарбузові панкейки з горіхами і гострим соусом

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 400 г
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Борошно – 300 г
  • Олія – 80 мл
  • Сіль – щіпка
  • Цукор 80 г
  • Розпушувач – 2-3 чайні ложки
  • Соус "Солодкий чилі"
  • Грецькі горіхи

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Ріжемо гарбуз, очищаємо і запікаємо в духовці до м'якості.
  2. Занурювальним блендером пюрируємо гарбуз.
  3. Міняємо погружний блендер на міксер і збиваємо в глибокій мисці яйце з цукром і сіллю.
  4. Тепер відправляємо до миски пюре з гарбуза. Збиваємо міксером.
  5. Ставимо на вогонь млинцеву сковорідку.
  6. Змішуємо борошно з розпушувачем і додаємо до гарбузово-яєчної суміші борошно. Не все – спочатку грамів 100. Збиваємо міксером. Поступово всипаючи борошно, доводимо тісто до консистенції густої сметани.
  7. Додаємо половину рослинної олії, перемішуємо.
  8. Сковорідка нагрілася. Столовою ложкою викладаємо тісто на сковорідку. Якщо панкейки прилипають – додаємо до тіста трохи рослинної олії. Слабо піднімаються – всипаємо трохи розпушувача, він же пекарський порошок. Занадто густі – додаємо молоко, а якщо рідкі – сиплемо борошно. І так, поки на вашій сковорідці не з'являться ідеальні оладки.
  9. Подаємо панкейки разом з рубаними волоськими горіхами і солодким соусом чилі.

Нагадаємо, раніше вчені заявили, що гарбуз захищає від гіпертонії і допомагає захистити печінку. А дієтологи розповіли, кому не можна вживати гарбуз.

Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк з корицею:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв