Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Вечеря за 30 хвилин: лосось, запечений у фользі з лимоном і зеленню

Готуємо рибу з пряними травами, лимоном і картопляним гарніром

<div id="gt-res-content">
<div id="gt-res-dir-ctr" class="trans-verified-button-small" dir="ltr"><span id="result_box" lang="uk"><span>Лосось</span> <span class="alt-edited">у</span> <span>духовці</span> <span>з</span> <span>зеленню</span> <span>і</span>
Лосось у духовці з зеленню і

Запечений в духовці лосось – ситна, проста і дуже смачна страва. Риба виходить соковитою, ароматною і добре поєднується з різними гарнірами.

Лосось в духовці з лимоном

Інгредієнти:

  • Філе лосося – 500 г
  • Лимон – 1 шт.
  • Зелень кропу і петрушки – кілька гілочок
  • Сіль, перець
  • Прянощі
  • Оливкова олія

Рецепт приготування:

  1. Філе лосося, зелень і лимон помити і обсушити.
  2. Деко застелити фольгою, полити оливковою олією.
  3. Розкласти зелень і кружки лимона, зверху помістити філе лосося.
  4. Посипати сіллю, перцем і прянощами. Повторити шар з лимона і зелені.
  5. Накрити філе фольгою, добре загорнути краї. Відправити до розігрітої до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

На замітку: запечений лосось добре поєднується з паровим рисом, картоплею і овочевими салатами. Щоб приготувати гарнір з запеченої картоплі, кілька картоплин потрібно помити, почистити, нарізати тонкими скибочками.

Застелити деко фольгою, змастити олією. Рівномірно розподілити шматочки картоплі, посипати сіллю і улюбленими спеціями. Зверху розкласти шматочки вершкового масла і запікати картоплю в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин або до золотистого кольору.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати лазанью з шпинатом і лососем. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом грецького рибного супу і картопляного салату з фетою. Крім цього, ми розповідали, як запекти філе лосося в медово-соєвому соусі.

Дивіться відео, як вибрати якісну рибу:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв