Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

У пошуках смаків: як приготувати грузинський лимонад

Живий сік і живі вітаміни – ось що дійсно вгамовує спрагу


"Ранок з Україною" (Телеканал Украина)

Мухранська долина відома тим, що тут поєднуються дві великі грузинські річки: Арагві і Кура. Тут вирощують найсмачніших в Грузії курей, виробляють вишукану марку шампанського і саме в цій місцевості народжується ароматна різноманітність відомого на весь світ лимонаду. За рік тут виробляють близько 40 мільйонів літрів напою. Смаки найрізноманітніші, але ананасового або бананового ви не знайдете.

Телеведучий каналу "Україна" Сергій Лівадний розповів, як в Грузії в звичайних сім'ях готували лимонад ще до того, як з'явилося промислове виробництво. Цей рецепт актуальний і сьогодні. Ви можете взяти будь-які фрукти, наприкладабрикоси і персики.

Наріжте фрукти на шматочки і видаліть кісточки. Складіть в глечик. Візьміть трохи цукру і додайте до нього сік з двох лимонів. Потім влийте трохи води, інакше цукор не розчиниться. Перелийте в глечик до фруктів.

Додайте пряну зелень: м'яту, базилік і тархун. Поставте лимонад в холодильник і дайте йому настоятися протягом години. Перелийте в стакани і подавайте.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати лимонад з полуницею і базиліком. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом класичного мохіто. Крім цього, ми писали, як приготувати смачний домашній лаймад.

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв