Головна Сьогодні

Великий піст-2018: рецепт корисного борщу в мультиварці

Великий піст в 2018 році пройде з 19 лютого по 7 квітня


Пісний борщ в мультиварці Фото: timolina
Пісний борщ в мультиварці
Фото: timolina

Великий піст – це чудовий час для кулінарних експериментів. Приготуватипіснийборщвмультиварцібудепростонавітьдляпочатківцівгосподарок,прицьомуовочізбережутьмаксимумкориснихвластивостей.

Піснийборщзквасолею-цедужеситнеісмачнеблюдо,восновіякогоквасолевийвідвар.Прибажаннісюдиможнадодатигриби,коріньселери,солодкийперець.Піснийбульйон(відварквасолі)кращеприготуватизаздалегідь,аджеквасоляготуєтьсязначнодовшеовочів.

Пісний борщ в мультиварці

Інгредієнти:

  • квасолябілаабочервона-300г
  • картопля свіжа – 200 г
  • морква свіжа – 200 г
  • буряк свіжий – 300 г
  • томатнапаста2столовіложкиабопомідори-180-200г
  • капуста свіжа – 200 г
  • цибуляріпчаста-100-120г
  • зелень за смаком
  • часник2 зубчики
  • соняшниковаолія-50мл

Рецепт приготування:

1.Квасолязалийтепопередньоводоювспіввідношенні1/3ізалиштена8-10годин.Злийтеводу,щеразпромийтеквасолю,залийтеновоюпитною водою,покладітьсюдижцілуочищенуцибулинуіваріть3 години післязакипаннянатихомувогні.Через1,5м'якуцибулинузвідварупотрібновидалити.Основадляпісногоборщуготова.

2.Картоплюпоріжтекубиками,бурякіморкваподрібнітьнатертці,капустунаріжте, подрібнітьчасник,свіжіпомідориподрібнітьвпюре.

3.Учашумальтіваркіпокладітьвсіпідготовленіовочі,додайтеквасолевийбульйонразомзквасолею,соняшниковаолія,томатнупастуабопюрезпомідорів,посоліть,покладітьзелень.Поставтережимварінняовочівабосупуна30-40хвилин.Піснийборщвмультиварціготовий.Смачного!

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, кому не можна обмежувати себе в їжі під час посту. Ми також ділились рецептами смачних пісних супів

Як приготувати дієтичну закуску з огірків, дивіться у відеосюжеті:


Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: LIKARINFO

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь