Шукаєте рецепт смачного пісного пирога? Грушевий пиріг з медом і горіхами – те, що вам потрібно. Він виходить дуже м'яким і ароматним.
Пісний грушевий пиріг
Інгредієнти:
- 1 склянка цукрового піску
- 1 склянка води
- 2 ст.л. меду
- пакетик розпушувача
- дрібка кориці
- 1/4 склянки подрібнених горіхів
- 0,5 склянки рослинного масла
- 1,5 склянки борошна
- 7 груш
Рецепт приготування:
- У сотейник всипати цукор, влити воду і рослинне масло. Прогріти до повного розчинення цукру. Додати мед.
- Зняти з вогню, додати соду, корицю, горіхи і борошно. Тісто має вийти як густа сметана.
- Груші порізати на середні шматочки і викласти у форму для запікання.
- Залити груші тестом і випікати в розігрітій духовці близько години при температурі 200-220 С (орієнтуйтеся по своїй духовці).
- Перед подачею пиріг остудити і посипати просіяною цукровою пудрою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пісний пиріг з варенням і горіхами. Крім того, "Сегодня" ділились рецептом пісного яблучного пирога від Марти Стюарт.
Дивіться відео, як приготувати пісні булочки з родзинками: