Головна Сьогодні

Весняний салат з редиски: рецепт з помідорами, перцем і зеленню

Смачний і свіжий салат з сезонних овочів

Такий салат чудово поєднується з м'ясними стравами, приготованими на відкритому вогні, особливо з свининою. Він також підійде до смаженої морської риби з зеленню.

Салат з редиски і овочів

Інгредієнти:

  • салатний мікс
  • 1 пучок редиски
  • 1 болгарський перець
  • 1 молода цибулина
  • 1 стакан помідорів чері
  • оливкова олія
  • сіль перець
  • італійські трави

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Суміш зелені замочити в холодній воді на півгодини. Потім промити, обсушити і порвати руками.
  2. Редиску помити, зрізати кінчики. Нарізати тонкими чвертькільцями.
  3. Молоду цибулю очистити, помити і тонко нарізати.
  4. Помідори черрі помити і розрізати на четвертинки.
  5. Болгарський перець помити, видалити серцевину і насіння.
  6. Викласти на дно салатниці зелень, зверху розкласти всі овочі.
  7. Посолити і поперчити, посипати італійськими травами. Заправити оливковою олією.

Нагадаємо, раніше ми ділилися секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Ми також писали, як приготувати яєчний салат з редискою. Крім цього, сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати весняний салат з яєць з анчоусами.

Дивіться відео, як приготувати листковий салат з креветками:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь