Головна Сьогоднi

Літній салат з редискою, молодою морквою і томатами чері

Ця страва готується за лічені хвилини

<p style="text-align: justify;">Салат з весняних овочів. Фото: pixabay.com</p>
Салат з весняних овочів. Фото: pixabay.com

Легкий, соковитий і свіжий салат. Ви можете додати до нього сир: фету, вершковий, козячий, моцарелу або тертий пармезан.

Салат із зелені з овочами

Інгредієнти:

  • великий пучок салатного міксу
  • 1-2 молоді моркви
  • 100 г помідорів чері
  • 5 штук. редису
  • 2-3 ст.л. оливкової олії
  • 1 ч.л. лимонного соку
  • сіль, мелений перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Салатне листя замочити на півгодини в холодній воді. Обсушити, порвати руками в миску.
  2. Зверху розкласти розрізані навпіл помідори чері.
  3. Моркву почистити, тонко нарізати за допомогою овочечистки або гострого ножа.
  4. Редиску нарізати кружечками. Додати до салату разом з морквою.
  5. Заправити салат оливковою олією і лимонним соком. Посолити і поперчити.
  6. Подавати разом з хрустким свіжим хлібом.

Нагадаємо, раніше ми писали, як вибрати стиглу і соковиту редиску. Ми також ділилися рецептом сирної закуски з редискою і зеленню. Крім цього, сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати теплий салат з курячого філе і овочів.

Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв