I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Смажена редиска: авторський рецепт Асмік Гаспарян

Рецепт овочевої закуски від переможниці кулінарного шоу

Полюбляєте оригінальні кулінарні поєднання? Пропонуємо вам рецепт приготування смаженої редиски з соусом з семи овочів від Асмік Гаспарян.

Смажена редиска з овочевим соусом

Реклама

Інгредієнти:

  • Редиска – 20 шт.
  • Молода морква – 1 шт.
  • Молодий кабачок – 1 шт.
  • Помідори – 4 шт.
  • Лук – 2 шт.
  • Селера – 1 стебло
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Салат радіччіо – 6 листків
  • Часник – 2 зубчики
  • Бекон – 150 г
  • Олія – 60 мл
  • Сушений орегано – 6 г
  • Сіль – 5 г
  • Чорний мелений перець – 3 г
  • Вода – 100 мл

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Зріжте хвостики у молодої редиски і наріжте її четвертинками. Молоду ріпчасту цибулю наріжте півкільцями, а бекон – соломкою. Підсмажте на олії бекон, цибулю і редис протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.
  2. Приготуйте соус: покладіть до сотейника з розігрітою олією сушений орегано, подрібнений часник, сіль і чорний мелений перець. Додайте нарізані кубиком молоду ріпчасту цибулю, молоду моркву, молодий кабачок і помідори, слайси перцю чилі, слайси стебла селери і воду. Гасіть під кришкою протягом 20 хвилин. Потім перебийте до однорідності.
  3. Дістаньте з середини качана салату радіччіо 6 листків, викладіть по 2 на тарілку – один в один, щоб вийшла мисочка. В кожну "мисочку" покладіть по 2 ст. л. салату з смаженого редису. Подавайте з соусом.
20170716-img_3302_02
Асмік Гаспарян
Фото: прес-служба
Реклама

Нагадаємо, раніше стало відомо, хто з учасників пройшов до суперфіналу "МайстерШеф" – "Кулінарний випускний". Ми також повідомляли, що в п'ятнадцятому випуску "МайстерШеф" – Кулінарний випускний підлітки готували для посольств, а в чотирнадцятому ефірі стали шпигунами. У тринадцятому випуску підлітки зіграли в "Крокодила". У дванадцятому ефірі юні кулінари торгували десертами. В одинадцятому випуску підлітки зіграли в "Монополію".

У десятому ефірі юні кулінари готували для батьків. У дев'ятому випуску підлітки стали скульптурами. У  восьмому ефірі вони перетворилися на супергероїв, а в сьомому юні кулінари потрапили до "Матриці"

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти