Полюбляєте оригінальні кулінарні поєднання? Пропонуємо вам рецепт приготування смаженої редиски з соусом з семи овочів від Асмік Гаспарян.
Смажена редиска з овочевим соусом
Інгредієнти:
- Редиска – 20 шт.
- Молода морква – 1 шт.
- Молодий кабачок – 1 шт.
- Помідори – 4 шт.
- Лук – 2 шт.
- Селера – 1 стебло
- Перець чилі – 1 шт.
- Салат радіччіо – 6 листків
- Часник – 2 зубчики
- Бекон – 150 г
- Олія – 60 мл
- Сушений орегано – 6 г
- Сіль – 5 г
- Чорний мелений перець – 3 г
- Вода – 100 мл
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Зріжте хвостики у молодої редиски і наріжте її четвертинками. Молоду ріпчасту цибулю наріжте півкільцями, а бекон – соломкою. Підсмажте на олії бекон, цибулю і редис протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.
- Приготуйте соус: покладіть до сотейника з розігрітою олією сушений орегано, подрібнений часник, сіль і чорний мелений перець. Додайте нарізані кубиком молоду ріпчасту цибулю, молоду моркву, молодий кабачок і помідори, слайси перцю чилі, слайси стебла селери і воду. Гасіть під кришкою протягом 20 хвилин. Потім перебийте до однорідності.
- Дістаньте з середини качана салату радіччіо 6 листків, викладіть по 2 на тарілку – один в один, щоб вийшла мисочка. В кожну "мисочку" покладіть по 2 ст. л. салату з смаженого редису. Подавайте з соусом.
Нагадаємо, раніше стало відомо, хто з учасників пройшов до суперфіналу "МайстерШеф" – "Кулінарний випускний". Ми також повідомляли, що в п'ятнадцятому випуску "МайстерШеф" – Кулінарний випускний підлітки готували для посольств, а в чотирнадцятому ефірі стали шпигунами. У тринадцятому випуску підлітки зіграли в "Крокодила". У дванадцятому ефірі юні кулінари торгували десертами. В одинадцятому випуску підлітки зіграли в "Монополію".
У десятому ефірі юні кулінари готували для батьків. У дев'ятому випуску підлітки стали скульптурами. У восьмому ефірі вони перетворилися на супергероїв, а в сьомому юні кулінари потрапили до "Матриці"