Деякі аспекти способу життя людини заважають її організму засвоювати корисні вітаміни і мінерали . Як встановили вчені , звичка часто вживати каву зменшує надходження заліза в організм майже на 80 % . Трохи менше цей показник в організмі любителів чаю , але обидва напої містять хлорогенові кислоти і таніни , які перешкоджають засвоєнню вітамінів і мінералів, "Ортодокс".
Йдеться про ті корисні поживні речовини , що надходять в наш організм з фруктами і овочами . Дослідження показало , що чай заважає засвоювати цинк , магній і кальцій , а при вживанні дуже гарячих страв організм перестає правильно використовувати пробіотики .
Читайте також:
- Вакцина від правця і біозброя: що вивчають в харківському Інституті мікробіології та імунології ім. Мечникова
- Вчені довели неможливість існування життя на Марсі
- Вчені довели користь шоколаду для мозку
- У Китаї народився перший в світі клонований собака
- Вчені назвали кращі продукти для очищення печінки
- При митті рук холодна вода вбиває бактерії так само, як і гаряча – вчені
- Вчені заявили, що Сахара може повністю "позеленіти"
- Вчені вперше побачили, як метастази розповсюджуються по тілу
- Цікаве дослідження: у дітей зі смартфонами частіше заводяться воші
- Онкологи успішно випробували вакцину проти раку
- Американські вчені розповіли, коли почнеться "епоха без сексу"
- У Британії алкоголізм лікуватимуть за допомогою екстазі