Дієта, яка допоможе перемогти рак

Доктор Джоанна Бадвіг була однією з провідних біохіміків Європи в області дослідження ракових захворювань

Вона народилася в 1908 р., І померла у віці 95 років. За видатні відкриття в лікуванні онкологічних захворювань її сім разів висували на здобуття Нобелівської премії, пише "Ортодокс".

Півстоліття тому, 2 листопада 1959-го на своїй лекції в Цюріху, Бадвіг сказала: "Без жирних кислот ферменти, що забезпечують засвоєння кисню в дихальній системі, не функціонують. Людина починає задихатися навіть в повітрі, збагаченому киснем. Дефіцит жирних кислот підриває життєві функції організму".

Реклама

Бадвіг зазначила, що вживання в їжу знежирених і перероблених масел / жирів призводить до серйозних захворювань. А так як вся їжа зараз штучно знежирена – вона несе загрозу і дітям, і дорослим.

Доктор Бадвіг витратила кілька років для поглибленого вивчення крові хворих на рак. В результаті досліджень вона виявила, що у хворих в крові завжди знижений вміст фосфоліпідів і ліпопротеїнів.

Також, поряд зі зниженим вмістом гемоглобіну в крові, вона виявила незвичайні жовто-зелені включення. Ще одним відкриттям стало, що в крові здорових людей рівень вмісту жирних кислот, класу Омега-3, набагато вище, ніж у хворих.

Реклама

За результатами досліджень вона почала експериментальним шляхом підбирати дієту для лікування захворювання. У підсумку вона зупинилася на суміші сиру (cottage cheese) і органічної лляної олії.

Лляна олія, більше ніж інші, містить жирні кілота Омега-3, легко засвоюється і не викликає алергій. Сир ж містить високий рівень сулфопротеїнів.

Бадвіг виявила, що ця комбінація сиру і лляної олії робить олію водорозчинним, тобто легше засвоюваним організмом. Вживання лише лляної олії нешкідливе, але марне. Олія обов'язково повинна бути змішана з сиром.

Реклама

На свій подив Бадвіг виявила, що вже через три місяці при вживанні її дієти у ракових хворих настає поліпшення. Пухлини зменшуються, до хворих повертаються сили, а в крові більше немає жовто-зелених частинок. Рівень фосфоліпідів і ліпопротеїнів повертається до нормального, рівень гемоглобіну нормалізується.

Вдавалося рятувати навіть хворих, від яких доктора просто відмовлялися. Після багатьох випробувань вона знайшла оптимальний склад – дві столові ложки органічного (холодного пресування) лляної олії ретельно перемішати з 100-150 г сиру до однорідної маси, раз на день.

У 1990 році онколог Dr. Roehm заявив, що дана дієта є найбільш успішною протиракової дієтою в світі. Використання в дієті "протоколу Бадвіг", як його пізніше назвали, довело свою терапевтичну цінність в попередженні та лікуванні раку, інфаркту міокарда, атеросклерозу, дисфункції печінки, лікуванні виразкової хвороби, артриту, шкірних екзем, вікових деградаційних захворювань і аутоімунних хвороб.

Бадвіг в своїх дослідженнях розкрила згубність застосування "поганих" жирів для здоров'я, зокрема, широко застосовуються методи гідрогенізації (приклад-виробництво маргарину, вельми небезпечного продукту для людей з онкологічними ризиками).

Наукові погляди і уявлення Бадвіг протягом всього її життя піддавалися атаці, а потім узгодженим замовчуванням офіційною медициною, пов'язаної взаємними інтересами з фармакологічної і харчової індустріями.

Як згадував Кліф Беку, колишній пацієнт Бадвіг, протягом 10 років перебував під її наглядом з приводу раку простати, було задокументовано близько 1000 успішних історій лікування від раку. Але фармакологічна і онкологічна індустрія ігнорувала всі досягнення Бадвіг. Крім того, її наукові висновки могли завдати серйозного удару по харчовій промисловості в області виробництва жирів.

Бадвіг вважала неприпустимим використання будь-яких рафінованих видів олій, так званих штучних жирів (маргарин, майонез), одержуваних в результаті гідрогенізації або часткової гідрогенізації.

Всі ці жири відкидаються організмом, серцевим м'язом, приводячи до різних порушень, у тому числі і на клітинному рівні. В ряд поганих жирів Бадвіг включала і широко поширені для приготування кондитерських виробів ненасичені жири.

За її уявленням, допустимі до вживання вуглеводні, що містять натуральний цукор: яблука, фіги, груші, виноград.

Чи не дозволяється вживання рафінованого цукру у всіх видах, макаронних виробів, білого хліба, жирних сортів м'яса, смажених і консервованих продуктів.

Практично всім для збереження нормального здоров'я рекомендувалося щоденне вживання мінімально 100 грам сиру з 5 грамами лляного масла.

Згідно дієті Бадвіг, сніданок міг включати мед, змішаний в блендері з органічним маслом льону холодної вичавки (таке масло повинно зберігатися тільки в холодильнику), невеликою кількістю свіжого парного молока, (дефіцитний продукт в сучасній урбаністичному середовищі) і свіжого зернистого сиру. Дозволялося додавання горіхів (за винятком арахісу) і невеликої кількості свіжих сезонних фруктів.

Необхідно відзначити, що Джоанна Бадвіг у випадках важких захворювань використовувала суміш в складі 42 грама льняного масла (3 столові ложки) на 100 грам свіжого сиру.

У звичайній щоденній практиці застосування даного поєднання продуктів в якості профілактичного заходу використовується менша кількість масла льону на більшу кількість сиру.

 

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти