Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Дієтологи розповіли, які продукти не можна поєднувати з чаєм

Чай з лимоном корисний тільки в разі, якщо додавати лимон в остиглий чай, так як вітамін С руйнується при високих температурах

Зелений чай може сприяти виживанню пацієнтів з множинною мієломою. Ф
Зелений чай може сприяти виживанню пацієнтів з множинною мієломою. Ф

Всі ми любимо чай, але є продукти, які не можна з ним вживати. Наприклад, така відома "пара" як чай з цукром не надто корисна. Деякі вчені вважають, що у людини розвивається онкологія в разі вживання чаю і цукру, пише "Ортодокс".

Молоко в чаї знижує кількість природних антиоксидантів, які в ньому є. Ці катехіни борються з онкологією, діабетом. Чай з лимоном корисний тільки в разі, якщо додавати лимон в чай, що простиг, так як вітамін С руйнується при високих температурах.

Про чай з медом окрема історія, так як мед при сорока градусах втрачає свої корисні властивості. А ось при температурі 60 градусів мед перетворюється в канцероген, що викликає рак.

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів