Звичайно, у Гордона Рамзі високі стандарти, але чи існує насправді місце, де він ні за що не стане їсти? Виявилося, що локація, де шеф навідріз відмовляється приймати їжу, – це борт літака.
В інтерв'ю Refinery29 Гордон розповів про свої почуття до авіаційної їжі і про те, чим вони викликані.
"Я ні за що не буду їсти в літаках", – заявив він. "Я працював в авіакомпаніях протягом десяти років, тому я знаю, де була ця їжа, звідки вона береться і скільки часу проходить до її доставки на борт".
Що ж, на думку всесвітньо відомого шеф-кухаря, робити голодному мандрівникові? Гордон радить підкріпитися в аеропорту: "Знайдіть італійський ресторанчик і замовте м'ясо, келих червоного вина, нарізані яблука чи груші з сиром пармезан".
В якості альтернативи, звичайно, можна поїсти в ресторані Гордона під назвою Plane Food, який знаходиться в п'ятому терміналі лондонського аеропорту Хітроу. Там ви знайдете макарони з сиром і трюфелями, кальмари по-сичуаньської і пряний тартар з тунця. І, ясна річ, нічого з цього не розігрівається в конвекційних печах.