Багато народіввзагалієприхильниками такоїїжі.Гіркіприправиу великій кількостівходять доїхнаціональних страв , створюючинепередаванийгастрономічнийколорит,пише "Ортодокс".
Анещодавно з'ясувалося :гостраїжапри регулярномуїївживанніздатнапродовжувати життя !Правда , поки незрозуміло,які конкретноприсутні вспеціяхбіоактивні речовинивиявляються настількикорисними.Китайськівчені зНаціонального центруконтролюіпрофілактикизахворювань впродовжсеми роківвідстежувалираціонпівмільйона (!) своїх співвітчизників.
Ізробили висновок:ті, хтоволіє непрісну , агостру їжу , гинутьвід респіраторнихі онкологічних захворювань,а такожішемічної хворобиначотирнадцять відсотківрідше.Вониж меншесхильні до інфекцій .При цьому неважливо,чи великіу людейдоходи , де вони живуть-в селі абомісті,жінкацечи чоловік.Також , виходячи зспостереженькитайців, шанувальникигострого перцюмають схильністьдо поїданнячервоного м'яса ,алкоголю і куріння .
Читайте також:
- Ранкова каша продовжує життя людині
- Чим насправді корисна розрекламована ягода годжі
- Як прожити 100 років: допоможуть горіхи і зубна нитка
- Вчені знайшли гени, які відповідають за тривалість життя
- Щасливі люди живуть довше
- Три незвичайних продукти для продовження життя
- Вчені готові почати випробування ліків для довголіття
- Тестостерон подовжує чоловікам життя – вчені