Головна Сьогодні

Як самостійно приготувати лікувальний кефір

Цей продукт допоможе поліпшити мікрофлору кишечника, знизити рівень поганого холестерину і зміцнити імунітет

Кефір. Фото: hnb.com.ua
Кефір.
Фото: hnb.com.ua

Кефір-універсальнийпродукт,якийєджереломкальціюікаліюворганізмііпрактично немаєпротипоказань.Про те,чим кориснийкефір,короткоможерозповістикожензнас.Алене всімвідомо,щокефірдобревпливаєназір,забезпечуєнормальний станшкіри,завдяки наявностівньомувітамінуА.За допомогоюрегулярноговживанняцьогопродуктуможнанормалізуватимікрофлорукишечника,знизитирівеньпоганогохолестеринувкрові,а,крімтого,зміцнитиімунітет.

На думкуфахівців,найбільшактивнимивластивостями володієацидофільнийкефір.Радуєтакожте,щоприготуватитакийкефірможнасамостійно.Дляцьоговамбуде потрібноваптеціпридбатиацидофилусвкапсулах.У500мілілітрівтеплогокип'яченогомолокарозчинітьтрикапсули,післячого,поставтевтеплемісценадванадцять-вісімнадцятьгодин.Отриманийпісля закінченняцьогочасунапійслідпитиохолодженим.

Кефір,якимви нескористаєтесьзаодинраз,слідзберігативхолодильникуне більшетрьохдіб.

Слідтакожзазначити,що"молодий"кефірмає проноснудіюдляорганізмулюдини,аосьтриденний,навпаки,запростопозбавитьвіддіареї.

Унаступні днідлязакваскикефіруможнавикористовувативжеприготованийранішекефір.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь