Головна Сьогодні

Кращі рецепти: як приготувати іспанську тортилью

Ведучий Григорій Герман розповів, як приготувати тортилью з картоплею і кабачками

Відео: "Ранок з Україною" (Телеканал Україна)

Сьогодні ми готуватимемо іспанську картопляну тортилью. Вона, на відміну від мексиканської, являє собою щось середнє між омлетом і запіканкою.

  1. Для початку помийте кабачок і поріжте його тонкими кружечками. Потім почистіть картоплю і наріжте її тонкими півкільцями.
  2. Розігрійте сковороду з рослинною олією і обсмажте кабачки до м'якості. Не перетримайте – овочі повинні зберегти свою фактуру. Перекладіть їх на тарілку.
  3. Потім додайте в сковорідку картоплю і теж обсмажте з усіх боків, час від часу помішуючи.
  4. Поверніть в сковороду кабачки.
  5. Розбийте яйця в миску і добре збовтайте їх віночком. Посоліть і поперчіть, додайте трохи чебрецю.
  6. Залийте яєчною сумішшю овочі на сковороді. Додайте подрібнений часник, накрийте кришкою і тушкуйте, поки яйця не схопляться.
  7. Акуратно переверніть тортилью на тарілку. Подавайте блюдо гарячим, посипавши рубаною зеленню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати деруни. Також ми ділилися рецептом найсмачнішого картопляного пюре.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь