Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Кращі рецепти: закусочні трубочки з грибною начинкою

З листкового тіста такі пиріжки готуються дуже швидко

<p style="text-align: justify;">Пиріжки з листкового тіста з грибами Фото: Le Petit Oeuf</p>
Пиріжки з листкового тіста з грибами Фото: Le Petit Oeuf

Крім грибів, в начинку можна додати нарізані варені яйця, тушковану капусту, тертий сир або картоплю. Зі спецій підійдуть червоний гострий перець, паприка і чебрець.

Трубочки з грибною начинкою

Складові:

  • 500 г листкового дріжджового тіста
  • 500 г печериць або інших грибів
  • 1 цибулина
  • 1 ст.л. борошна
  • 3 ст.л. води
  • 0.5 склянки сметани
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • сіль перець
  • щіпка мускатного горіха
  • яйце
  • кунжут

Рецепт приготування:

1. Очищену цибулю і гриби дрібно нарізати і обсмажити на олії.

2. Додати розведене у воді борошно і, помішуючи, довести до кипіння.

3. Додати сметану, сіль і спеції. Прогріти і зняти з вогню. Остудити начинку.

4. Листкове тісто розморозити, розкачати і розрізати на прямокутники 13х10 см.

5. Викласти на кожен шматочок тіста трохи начинки, згорнути трубочками і змастити збитим яйцем. Присипати кунжутом.

6. Випікати пиріжки в розігрітій до 200°С духовці 20-25 хвилин. Перед подачею трохи остудити.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом швидкої піци на кефіріМи також розповідали, як приготувати картоплю з грибами по-селянськи.

Дивіться відео, які небезпечні знахідки можна виявити в покупних млинцях і пиріжках:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв