Корисний сніданок: безглютенова гранола від Гвінет Пелтроу

25 Листопада 2017, 08:29

Голлівудська актриса знає толк в дієтичному харчуванні

<div id="gt-res-content">
<div id="gt-res-dir-ctr" class="trans-verified-button-small" dir="ltr"><span id="result_box" lang="uk"><span>Гранола</span> <span>на</span> <span>сніданок</span> <span>Фото</span><span>:</span> <span>POPSUGAR Photography</span>
Гранола на сніданок Фото: POPSUGAR Photography
Цей рецепт - з куховарської книги Гвінет Пелтроу "Все це добре", яку актриса присвятила здорового способу життя. Така гранола багата залізом і зовсім не містить холестерину.
Нарізка горіхів і сухофруктів - досить трудомісткий процес, тому краще готувати гранолу у вихідні, коли у вас багато вільного часу. Якщо ви зробите велику партію, то зможете насолоджуватися корисним сніданком протягом усього тижня.

Гранола від Гвінет Пелтроу

Складові на 12 порцій:

  • 1/2 чашки оливкової олії
  • 1/2 чашки якісного кленового сиропу
  • 3 чашки пластівців кіноа
  • щіпка великої морської солі
  • 1 1/4 чашки порізаних сирих волоських горіхів
  • 3/4 чашки грубо нарізаного сушеного інжиру
  • 3/4 склянки крупно порубаного чорносливу без кісточок

Рецепт приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 С.
  2. Збийте вінчиком оливкову олію і кленовий сироп у великій мисці. Додайте пластівці кіноа і добре перемішайте.
  3. Рівномірно викладіть кіноа на деко, застелене пергаментним папером, і посипте щіпкою солі.
  4. Готуйте, помішуючи час від часу, поки пластівці не підрум'яняться і не стануть хрусткими. Це займе близько 25 хвилин.
  5. Перед тим, як додати решту складових, дайте суміші кіноа повністю охолонути. Гранола може зберігатися в скляній банці з кришкою протягом 2 тижнів.

Порада: кленовий сироп можна замінити медом.

Нагадаємо, раніше в США заборонили продавати гранолу з "любов'ю".

Джерело:

"Сегодня"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Загрузка...
Загрузка...