Якщо у вас під рукою не виявилося консервованих томатів, візьміть звичайні помідори, занурте їх в окріп і очистіть від шкірки. Потім наріжте їх кубиками і додайте в соус.
Спагетті з помідорами і маслинами
Інгредієнти:
- 100 г маслин без кісточок
- 450 г спагетті
- 1 банка різаних помідорів
- 3 ст.л. оливкового масла
- 1-2 гілочки базиліка
- 4 зубчики часнику
- 3 ст.л. каперсів
- сіль
- мелений перець
- орегано
Рецепт приготування:
1. Відваріть спагетті в підсоленій воді. Процідіть і залиште 1 стакан рідини, в якій варилися макарони.
2. Очищений часник подрібніть. Змішайте його в мисці з маслом (2 ст. л.), орегано і меленим перцем.
3. У сотейнику розігрійте масло, що залишилося, додайте часникову суміш. Готуйте, помішуючи, 2-3 хвилини.
4. Додайте томати, оливки і каперси. Прогрійте.
5. Потім додайте подрібнене листя базиліка.
6. Викладіть пасту в соус, перемішайте і доведіть до кипіння. При необхідності долийте збереженою від варіння води.
Нагадаємо, раніше ми ділились рецептом пісно зелено квасолі з помідорами і розповідали, як приготувати пісні бананові оладки з корицею.
Дивіться відео, як приготувати бобовий сніданок "Фул медамес":