Головна Сьогодні

Романтичний сніданок на День Валентина: млинці у вигляді сердечок

Рецепт солодких млинчиків від відомого телеведучого Руслана Сенічкіна

Млинці на День святого Валентина Фото: прес-служба
Млинці на День святого Валентина
Фото: прес-служба

Романтичний сніданок у ліжко – прекрасний подарунок до Дня Валентина. Здивуйте свою половинку ароматною кавою власного приготування і млинцями у вигляді сердець.

Млинці на День святого Валентина

Складові:

  • Яйця – 2 шт.
  • Яблучний оцет – 1 ч.л.
  • Сметана – 2 ст.л.
  • Борошно – 250 г
  • Молоко – 100 мл
  • Вершковий сир – 200 г
  • Вершкове масло – 150 г
  • Ванільний цукор – 2 ст.л.
  • Цукор – 5 ст.л.
  • Сода – 1 ч.л.
  • Буряковий сік – 50 мл.

Рецепт приготування:

1. Змішати борошно, соду, ванільний цукор і звичайний цукор в окремій мисці. Додати трохи солі за смаком і все ретельно перемішати.

"Борошно бажано просіяти через сито", – зазначає Руслан Сенічкін.

2. Молоко вилити в іншу миску, додати в нього трохи жирної сметани, вершковий сир, розтоплене вершкове масло і 2 яйця. В кінці додати оцет і збити блендером до однорідної консистенції.

"Саме поєднання оцту та соди зробить страву більш пухкою", – говорить телеведучий.

3. Додати сухі інгредієнти в рідку суміш. Все ретельно перемішати. До маси влити буряковий сік і знову збити блендером.

"Щоб отримати буряковий сік, буряк потрібно натерти на дрібній тертці, а потім вичавити з допомогою марлевої ганчірки або сита", – підказує кулінар.

4. Готове тісто вилити в спеціальний дозатор. Сковороду поставити на вогонь, додати туди трохи масла. Спеціальним дозатором намалювати сердечка на сковороді. Смажити з обох сторін по кілька хвилин до готовності.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як святкують День святого Валентина в різних країнах світу.

Дивіться відео, як приготувати унікальні рожеві сирники:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь