Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Чи втрачає мед свою корисність у чаї

Мед не втрачає свої властивості при додаванні в гарячий напій

Чай з медом корисний для здоров'я. Фото: mirfactov.com
Чай з медом корисний для здоров'я.
Фото: mirfactov.com

При додаванні меду в гарячий чай зберігаються всі мікроелементи, пише "Вокруг света".

Майже не змінюється і вміст органічних кислот, фруктози і глюкози. Ферменти денатурують при нагріванні, як всі білки, але це неважливо, оскільки в шлунково-кишковому тракті вони все одно перетравлюються до амінокислот.

У гарячому чаї починається розкладання вітамінів, але чашка випивається швидко, так що навіть вітамін С, найчутливіший до нагрівання, зберігається майже весь.

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів