Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Вчені назвали головну небезпеку вживання смаженої картоплі

Вживання мінімум двох порцій смаженої картоплі в тиждень подвоює ризик передчасної смерті

Фото: pixabay.com
Фото: pixabay.com

Вживання смаженої картоплі підвищує ризик передчасної смерті, з'ясувала група вчених з США, Італії, Іспанії і Великобританії.

До подібних висновків дослідники прийшли, спостерігаючи за 4400 добровольцями протягом восьми років. За відповідний період була зафіксована смерть 236 пацієнтів.

Особливу увагу вчені приділили харчовим звичкам випробовуваних і з'ясували, що вживання мінімум двох порцій смаженої картоплі в тиждень подвоює ризик передчасної смерті. Відзначається, що варена або печена картопля подібної загрози не представляє.

Раніше
спеціалісти з'ясували, чим корисна картопля.

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Lenta.ru

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів