Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

У чому різниця між морозивом і сорбетом

У складі сорбета приблизно 70% води і вітаміни з фруктів    

Полуничний сорбет. Фото: mixme.com.ua
Полуничний сорбет.
Фото: mixme.com.ua

Вліткутакхочетьсяосвіжитисяхолоднимидесертами.Мирозповімо,якийкориснийваріантвибрати.

Калорійність

Сорбетвиготовляютьзнатуральнихсоківабозпюрефруктівіягід.Уцюсуміш невходятьвершки,щоробитьдесертменшкалорійним,ніжморозиво.

Калорійністьсорбета-від60-100ккал,аосьморозивонасититьорганізм450-550ккал.Але,погодьтеся,вліткузавждихочетьсяхолоднихдесертів,томунайважливішеправило- контролюватиденнунормукалорій,атакожвживатисолодкідесертивпершій половинідня,наприклад,надругийсніданокабообід,пише 4mama.com.ua.

Користь

Морозивороблять ізмолока,значить,кінцевийпродуктбудемативсвоємускладівітаміниА,В,Р,ЕіD,атакожкориснімінерали-залізо,магнійікалій.

Ускладісорбетаприблизно70%водиівітамінизфруктів.Промисловезаморожуванняробитьсяпрактичновідразупіслязборуврожаю,томувтратапоживнихречовиннезначна.Длядомашньогосорбетатакожважливовикористовуватисвіжіягодиіфрукти.

Щокращевтамовуєспрагу?

Тутбезперечно-сорбет!Якщови,звичайно,віддалиперевагуваріанту,якийне міститьвеликої кількостіцукру,атоізовсімцьогопродуктунемаєвскладі.

Якщохочетеосвіжитися,сміливоможетевживатисорбет,аготуватийогокращевдома,використовуючитількиводу,фруктитаягіднепюре.Варіантдлядорослих-додати10гвинааболікеру.

Такожважливознати,щосорбетвспекуне замінитьпитнуводу,томупийтерідину,виходячизнорми-30млна1кгваги.

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів