Зробити смачний шоколадний десерт можна вдома. Його рецепт дуже простий, адже для приготування мусу знадобиться всього 3 інгредієнти: шоколад, вершки і мед.
У "Кулінарній академії Олексія Суханова" на каналі "Україна" поділилися рецептом шоколадного мусу.
Складові:
Мед – 3 ч. ложки
Вершки 33% – 300 мл
Шоколад чорний – 150 г
Кондитерський мішок або кульок без ручок
- Поламати шоколад на шматочки.
- Нагріти 100 мл вершків і 3 ч. ложки меду. Як тільки суміш закипить, полити нею шоколад і розтопити її так, щоб не було шматочків.
- Другу частину холодних вершків влити в готову шоколадну суміш. Збити міксером або в комбайні до стану однорідної маси.
- Поставити суміш в холодильник на 4-10 годин. Чим більше часу суміш постоїть, тим краще.
- Дістати і знову збити.
- Покласти суміш у кондитерський мішок і відсадити масу в пиалочки. Прикрасити чорним тертим шоколадом.
Читайте також:
- Як приготувати освіжаючий лавандовий лимонад: рецепт від шеф-кухаря
- Вчені опублікували приворотне заклинання стародавніх єгиптян
- Торт без випікання: простий і смачний рецепт
- За рецептом мами: Злата Огневич розповіла, як приготувати паску з фініками
- Що зробити, щоб схуднути: ТОП-4 вправи для втрати калорій
- Як приготувати фалафель: простий рецепт від шеф-кухаря
- Що випити, щоб схуднути: рецепт корисного напою від дієтолога