Новини по #тегу
м'ясо
Якщо є бажання зменшити кількість м'яса в своєму раціоні, то варто придивитися до рапсових білків, бобових, тофу. А коли без м'яса ніяк - замість свинини підійде курка
Не забувайте змащувати м'ясо олією перед смаженням, це зробить його м'якіше. А коли стейк готовий - змастіть його вершковим маслом. Кращі маринади для майбутнього стейка - томатний, гірчичний, з бальзамічним оцтом і розмарином
Це класичне поєднання, яке можна приготувати у різні способи - посмажити або стушкувати на сковороді, запекти в духовці або приготувати в мультиварці. Яблука подарують м'яса легку кислинку і фруктовий аромат
Ці маленькі горошинки - їстівні частини чагарника каперсника. Через пряний смак каперси складно їсти просто так, але якщо ви додасте їх у соус для м'яса, в улюблену пасту або навіть в мартіні замість оливок - все це заграє по-новому
Ромштекс - смажений шматок яловичини або свинини, як правило філе. Перед смаженням його умочують у льєзоні, суміші з яєць і вершків, а готовим ромштекс вважається, коли при наколюванні виступає прозорий сік
Крім духмяного та гострого перцю, додайте в м'ясні страви майоран, гвоздику і кмин, для птиці ідеальні розмарин, чебрець і базилік, а вівсяна каша стане смачніше з куркумою, гвоздикою і корицею
Підкреслять смак м'яса трохи абрикосів, які ви додасте під час смаження, аромат смаженої риби розкриє копчений бекон, а найм'якіші та найсмачніші баклажани будуть, якщо готувати їх на парі
Найчастіше молоду картоплю варять і подають разом із вершковим маслом і кропом. Але її також можна смажити, готувати в мультиварці і запікати в духовці.
Поділилися інформацією про місця у серці столиці, а також на околицях! В одному з них бували свого часу Тарас Шевченко, Катерина ІІ, Лев Толстой і Леся Українка
Уся їжа, яку ви берете в дорогу, має бути з тривалим терміном зберігання і не потребувати термообробки. Якщо м'ясо, легке запечене, овочі - помідори, огірки, зелень. Фрукти - яблука, банани. І забудьте про рибні консерви
Небезпека ховається в змінах у складі продуктів у гірший бік під дією НВЧ. Ніколи не розігрівайте заморожене м'ясо, молочні суміші для дитини, броколі, гриби, картоплю і кефір
Нестабільні в своїй поведінці Водолії - це м'ясо перепілки, абсолютно впевнені в собі та вперті Козероги - це баранина, а легка в приготуванні курятина - це комунікативні Близнюки
Усе, що готується на відкритому вогню апріорі виходить смачним і ароматним. Це може бути м'ясо або курячі крильця, скумбрія або баклажани з грибами. Важливо знати, чим замаринувати це все, рецепти маринадів тут теж є
Соковитий і м'який шніцель готують з телятини чи свинини, на порцію треба 250 грамів м'яса, відбивають його до ширини олівця, а панірують у крихтах зі свіжих булочок
Найсмачнішими з фаршу виходять соуси для макаронів, тушковані овочі та рулети
Перед приготуванням м'ясо рекомендується традиційно замаринувати
Якщо після закінчення поста винагородити себе шашликами і алкоголем, то свята можна провести в лікарні. Як правильно виходити з посту - в матеріалі
Заготовте багато різного м'яса і спецій
Поліпшити здоров'я серця та судин, захистити від окисного стресу і хронічних хвороб може шинка. Але не з масмаркету, яка - читайте в матеріалі
Не нанизуйте м'ясо на холодні шампури і не використовуйте сіль дрібного помелу