Книги на літо

Степан у Каннах

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Брежнєва та фури

У Європі набирають популярність чіпси з медуз

Вчені знайшли спосіб швидкого перетворення м'яких щупалець медуз в хрусткі снеки

Європейці не звикли вживати медуз в їжу , а в Азії вони вже вважаються загальновизнаним делікатесом .

Ймовірно , для європейців вони не так вже й добре підходять в якості їжі , але датські вчені взялися виправити це .

Вони знайшли спосіб швидкого перетворення м'яких щупалець медуз в хрусткі снеки . Іншими словами , вони зробили чіпси з медуз
.

Чіпси були створені за допомогою етанолу . Матіас П. Кляузен , докторант з Університету Південної Данії в Оденсе , вважає , що такий продукт може викликати гастрономічний інтерес .
Медуза на 5 відсотків складається з білка і на 95 відсотків з води .

Вони мають низьку кількість калорій і майже не містять жирів . Крім того , медузи багаті вітаміном B12 , магнієм , фосфором , залізом і селеном .

Про те, як вчені друкують фігури з води, дивіться на відео нижче:

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти