Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Переможець сьомого сезону "МастерШеф" розповів про участь в проекті і дивні страви

Вадим Бжезинський влітку поїде до Франції, в школу Le Cordon Bleu

Переможець сьомого сезону "МастерШеф" Вадим Бжезинський розповів про участь в проекті і дивні страви.

- Вітаємо вас з перемогою! Ви вже встигли усвідомити, що стали кращим кулінаром шоу?

Реклама

- Велике спасибі. Я розумію, що став переможцем, але до кінця, якщо чесно, ще не вірю... Звичайно, переглядав фінал по телевізору. Дуже хотілося подивитися на себе з боку, на свої емоції в той момент. На емоції свого друга Сашка, на емоції мами... Взагалі хотілося побачити, як я поводився, які помилки допускав.

- На що витратите виграш в 500 тисяч гривень?

- Гроші поки витрачати не збираюся. Я ж влітку поїду до Франції, в школу Le Cordon Bleu. Можливо, вони мені у Франції знадобляться. Скільки я там залишу коштів, не знаю і не уявляю, скільки у мене потім залишиться. Тому, однозначно, нехай лежать.

Реклама

- Як спали перед перемогою?

- Перед суперфіналом я не спав приблизно до четвертої ранку. Довго не міг зрозуміти, який мені готувати десерт. Я обговорював меню з Вовою Троцьким (суперфіналіст, колега по фіналу. – Авт.), озвучував свої ідеї. Він пропонував мені свої варіанти, дзвонив якомусь десертнику. Я представив цю картинку і смак, який вийде, – і мені не сподобалося. У підсумку взяв першу ліпшу книгу, це виявилася кулінарна книга Ектора Хіменес-Браво, і вирішив робити малиновий бюш. На фіналі Ектор запитав, чи робив я його коли-небудь. Природно, я не робив! Це складний десерт, і Ектор натякнув на те, що я міг би приготувати щось інше. Але я не хотів. Мене багато хто відмовляв, але я досить вперта людина. На кухні проекту не було певних девайсів. Для таких десертів потрібно шукати обладнання на професійній кондитерської кухні, можна робити на замовлення. Але я ж довго працював на меблевому виробництві, а там нічого неможливого ніколи не було. Я викрутився з ситуації: зробив шаблон із силіконового килимка, обмотав фольгою, і вийшла необхідна циліндрична форма десерту. Для мене це не було проблемою.

- Кому першому ви подзвонили і поділилися радісною новиною?

Реклама

- На фіналі мене підтримували мама і кращий друг Саша. Вже потім, як повернувся додому, зателефонував хресній і сестрі. І ще подзвонив директору, у якого працював в меблевому цеху. Він говорив, що моє місце в цеху, куди я взагалі зібрався їхати! Він в мене не вірив. Коли зателефонував після перемоги, в трубці була довга пауза (посміхається).

- Які зйомки в шоу були для вас найскладнішими?

- Зйомки були складними на початку, коли доводилося чекати чергу на пост-інтерв'ю. Тоді на проекті ще було багато людей. Пам'ятаю складний виїзний конкурс, коли ми проходили квест в лісі і шукали продукти для готування. Тоді ми з Мішею Грушецьким вирили п'ять ям! Складно було на початку зйомок, а далі я вже розгойдався, і мені було просто хвилююче. Знаєте, як кажуть: очі бояться – руки роблять.

- Зізнайтеся, багато продуктів переводили під час зйомок?

- Зовсім ні. Якщо я відкрив пачку борошна, а хтось поруч зі мною взяв ще одну, то я ділився своєю, щоб не відкривати нову пачку. З повагою ставився до продуктів.

- Найбільш бридке, що вам доводилося їсти в своєму житті?

- На проекті були зоофобуси. Мені пропонували їх спробувати, але я не захотів. Ми готували колись мізки. Чесно, я навіть не пробував ту страву... Якось мені не по собі їсти мозок. Або, наприклад, соус з крові. Я таку кухню не розумію. Мені подобаються більш вишукані страви.

- Коли ви по-справжньому полюбили кулінарію?

- Років в 14. Посмажив картоплю, яєчню – і сподобалося. В принципі, в дитинстві мама смачно годувала. Постійно були якісь слойки, тістечка, профітролі. Я любив будь-яку їжу.

Нагадаємо, в 2016 році суддя кулінарного проекту "МастерШеф" Тетяна Литвинова вийшла заміж за бізнесмена Ярослава Труханова.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти