I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як правильно відкривати, подавати і пити шампанське

Напій можна зіпсувати неправильним охолодженням, а келих потрібно наповнювати на дві третини

У першу чергу,ігристе виноповиннобути охолоджене .Оптимальна температураподачі7-9° C,кращі маркивимагають меншоїохолодження-до 9-12°С.Якщо жвино незанадтоякісне -можнаохолодити його до3-4 ° С , холодприховаєвсі дефекти , пише Forbes.

Охолоджуватиігристе виношоковимметодомморозильної камерине можна,оскількирізкі перепади температурийомушкодять .Можна скористатисяхолодильнимвідділенням длянапоївна годину-двіабо будьємністю , що нагадуєвідродляшампанського.

Реклама

Проте ставитинапій учистий лідне варто- надтодовго доведетьсячекати результату .Оптимальний спосіб-додати ліду воду,в однаковій пропорції ,і опустити тудипляшкуна 15-30хвилин.Келихохолоджувати,як у випадку зіншими напоями ,не слід.Цепризведе до утвореннявологи, якаігристомузовсім не потрібна .

Охолодженеігристе виноменшепінитьсяпри відкриттіпляшки.

Скоротитикількістьпіни можнатакож ,правильновідкрившипляшку.Будь-якапляшкаігристогооснащенамюзле-дротом,якийутримує короку пляшціу разі перевищеннятиску всередині .Йогопотрібно акуратновідкрутитиі зняти , притримуючипробкурукою.Якщо пробкавже почаласвій шляхз пляшки , то , не знімаючиповністюмюзле , атількивідкрутившипетлю біляйого основи,потрібно міцновзятися запробкуі дати їйм'яковийтиз горлечка , щоб не булогучного звуку .Якщопісля зняттямюзлепробкапродовжує перебувативсередині,потрібно взятипляшкув однуруку ( за горлечкоабодно) , іншою рукоюпритримуватипробку , потімнахилитипляшку , щоб поверхнярозливувинавсерединібула максимальною, атиск усередині , відповідно,мінімальним, іпокриттяїї .В кінці процесуігристеповиннозробити видих .

Реклама

Келих.Ігристенеобхідно правильно ізі смаком" одягнути " , підкреслившивсі достоїнствавина."Одяг"повинен бути прозоримі тонким , щоб показативсюажурністьпіниі стрункість  бульбашокнапою.Келих- креманчудово підкреслитьцукерковосолодкізразкиігристого вина , наприклад,Асті .

Високийфлютеабофлейтанайкраще підійдедля легких , молодихігристих вин , наприклад,просекко .Длязрілого , насиченогопалітроюсмаку та ароматушампанськогодоречнішевибратикелих , що трохирозширюєтьсядо середини ізвужується доверху,адже70 %смаку напою-в йогоароматі .

Збільшенаплощинудля грибульбашокз подальшимзвуженнямкола доверхумаксимальноконцентруєаромат.Келихпри цьомунеобхідно наповнитина 2/3,інакшеароматуніде будезібратися .

Реклама

І ще одна деталь , якуварто відзначитина картиніде Труа :як героїтримаютьв рукахкелихи.Триматикелихз ігристимпотрібно тількиза ніжку- легкоі невимушено.По-перше,це красиво.Але при цьомуестетикамає під собоюцілком логічнеобгрунтування:таким чиномвинов келихуменше нагрівається .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти