Головна Сьогодні

Вчені знайшли позитивний вплив алкоголю на здоров'я людини

Помірне вживання вина три-чотири рази на тиждень зменшувало ризик розвитку діабету


Особливо корисне вино. Фото:
Особливо корисне вино.
Фото:
Люди,якіп'ютьтри-чотирирази натиждень,зменшоюймовірністюможутьзахворітина діабеттипу2,ніжті,хтоніколи неп'є.Цез'ясувалидатськідослідники,передаєBBC.
Удослідженні,вякомувзяли участьбільше 70тисяч осіб,говориться,щовиноособливокорисне,можливо,через те,щовоновідіграєпевнурольвнаданнідопомогивлікуванніцукрувкрові.

Прицьомуекспертивідзначили,щоце недає"зелене світло",щоблюдисталипитибільше.

"Мивиявили,щочастотавживанняалкоголюзалежитьвідкількостіспоживаногоалкоголю",-прокоментувавпрофесорЯннеТолструпзНаціональногоінститутуохорони здоров'яУніверситетуПівденноїДанії
.
Приблизночерезп'ятьроківучасникидослідженняпройшлиспостереження,івціломуу859чоловіківі887жінокгрупирозвинувсядіабет-або1,абобільшпоширенийтип2.

Дослідникиприйшлидовисновку,щопомірневживаннявинатри-чотирирази натижденьзменшувалоризикрозвиткудіабетуужінокна32%,іна27%учоловіків,в порівняннізтими,хтовживавалкогольменше одного разу натиждень.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь