Головна Сьогодні

Без глютену і холестерину: Гвінет Пелтроу поділилася рецептом корисного сніданку

Голлівудська актриса розуміється на дієтичному харчуванні

Гвінет Пелтроу ретельно стежить за своїм здоров'ям. Фото: instagram.com/gwynethpaltrow
Гвінет Пелтроу ретельно стежить за своїм здоров'ям. 
Фото: instagram.com/gwynethpaltrow

Цей рецепт – з куховарської книги Гвінет Пелтроу "Все це добре", яку актриса присвятила здоровому способу життя. Така гранола багата залізом і зовсім не містить холестерину.

Нарізка горіхів і сухофруктів – досить трудомісткий процес, тому краще готувати гранолу у вихідні, коли у вас багато вільного часу. Якщо ви зробите велику партію, то зможете насолоджуватися корисним сніданком протягом усього тижня.

Гранола від Гвінет Пелтроу

73db205e21dbe310_quinoa-granola
Гранола від Гвінет Пелтроу
Фото: popsugar.com

Інгредієнти на 12 порцій:

  • 1/2 чашки оливкової олії
  • 1/2 чашки якісного кленового сиропу
  • 3 чашки пластівців кіноа
  • дрібка великої морської солі
  • 1 1/4 чашки порізаних сирих волоських горіхів
  • 3/4 чашки грубо нарізаного сушеного інжиру
  • 3/4 склянки грубо порубаного чорносливу без кісточок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 С.
  2. Збийте вінчиком оливкову олію і кленовий сироп у великій мисці. Додайте пластівці кіноа і добре перемішайте.
  3. Рівномірно викладіть кіноа на деко, застелене пергаментним папером, і посипте дрібкою солі.
  4. Готуйте, помішуючи час від часу, поки пластівці не підрум'яняться і не стануть хрусткими. Це триватиме близько 25 хвилин.
  5. Перед тим, як додати решту складових, дайте суміші кіноа повністю охолонути. Гранола може зберігатися в скляній банці з кришкою протягом 2 тижнів.

Порада: кленовий сироп можна замінити медом.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати пасту карбонара за рецептом Гвінет Пелтроу.

Дивіться відео про весілля Гвінет Пелтроу:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь