Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Мирослава Ульянина поділилася рецептом корисного перекусу, багатого білком

Експерт зі здорового способу життя розповіла, як приготувати зелений сендвіч без хліба

Фото: instagram.com/myroslava_ulianina

Українська ведуча, фітнес-тренер і мотиваційний health-спікер Мирослава Ульянина розповіла, як приготувати корисний перекус – зелений сендвіч без хліба з тофу, авокадо і редькою.

Головним інгредієнтом цього перекусу є японський соєвий сир тофу. Він багатий білком, знижує рівень холестерину в крові, перешкоджає розвитку онкологічних захворювань, уповільнює процеси старіння і зміцнює кісткову тканину. Крім цього, тофу – хороше джерело кальцію і вітаміну В.

Для приготування сендвіча Мирослава радить  вибирати тільки стигле авокадо. А листя салату рекомендує заміксувати зі шпинатом або мікрогріном.

Зелений сендвіч з тофу

Фото: instagram.com/myroslava_ulianina

Складові:

  • 1-2 ст.л тхіну (паста з кунжуту)
  • 1 стигле авокадо
  • Листя салату
  • Твердий тофу
  • Кунжут
  • Редька
  • Рожева гімалайська сіль
  • Мелений перець

Рецепт приготування:

  1. Тофу нарізати слайсами і підрум'янити на сковороді без масла або на кокосовій олії.
  2. На тарілку викласти готовий тофу, намазати тхіною.
  3. Зверху викласти зелень і розім'яте виделкою авокадо.
  4. Присипати кунжутом, сіллю і перцем. Зверху покласти скибочки редьки.

Нагадаємо, раніше Мирослава Ульянина ділилася рецептом зеленого смузі-боул. Ведуча також розповідала, як приготувати ситний і корисний смузі.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини на наших сторінках Facebook, Twitter, Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів