Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Чому в жодному разі не можна маринувати шашлик в майонезі

Також лікарі не радять використовувати газовану воду

<p style="text-align: justify;">Шашлик. Фото: depositphotos</p>
Шашлик. Фото: depositphotos

Для багатьох українців шашлик – коронна страва травневих свят, тому відмовлятися від нього ми вас не закликаємо. Однак медики рекомендують замінити свиняче м'ясо на куряче (також підійде індичка, кролятина), також не потрібно маринувати шашлик в майонезі або газованій воді.

"Наша печінка дуже не любить ці інгредієнти. Як корисний маринад можна використовувати соєвий соус, мед, лимонний сік, цибулю, кефір, оливкову олію, зелень", – розповідає досвідчений лікар клініки лікування печінки "Регенерація", кандидат медичних наук Анатолій Печінка.

Збираючись на природу, обов'язково приготуйте кілька легких салатів. Найпростіший варіант – капустяний з кропом, петрушкою, руколою і морквою. Ці овочі та зелень дуже позитивно впливають на печінку і шлунково-кишковий тракт, а також сприяють виведенню шлаків і токсинів.

Нагадаємо,як м'ясо впливає на здоров'я печінки: несподівана відповідь медиків.

Також сайт "Сегодня" повідомляв, що названий найшкідливіший напій для печінкии.

Дивіться відео: формула успіху: раціон успішних людей

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв