Головна Сьогодні

Вчені відкрили неймовірну властивість української страви

Експеримент провели в Національному медичному університеті Великобританії

Борщ. Фото: pixabay
Борщ.
Фото: pixabay

Дослідники Денис Мур і Ендрю Рігал з Національного медичного університету Великобританії провели експеримент, в якому взяли участь 100 жінок різного віку і комплекції. Протягом місяця жінкам пропонувалося вживати борщ з буряком і томатами чотири рази на тиждень. При цьому підкреслюється, що інших змін в раціоні піддослідних не було, повідомляє Sputnik.

За даними видання, в ході експерименту порядку половині учасниць експерименту вдалося скинути п'ять зайвих кілограмів, а сім дівчат схудли на десять кілограмів.

У зв'язку з цим дослідники зробили висновок, що використовуваний в процесі приготування борщу буряк покращує метаболізм. Таким чином, вживання борщу може сприяти позбавленню від зайвих кілограмів без обмежень в їжі і фізичних навантажень.

Нагадаємо,
в Україні дорожчає борщ: названі найдорожчі овочі

Буряквпевненозміцнюєстатуснайдорожчоїпозиції"борщу",дотого ж,самевінв порівняннізминулимрокомподорожчавнайбільше-майжев2рази,до5-6грнзакілограм.Надругомумісціза вартістюзалишаєтьсяморква-їїнаоптовихринкахУкраїниможнакупитиза4,5-5,5грн/кг,щов1,5разидорожче,ніжріктому.

Крім того, ми писали рецепт корисного борщу в мультиварці.


Дивітьсявідео,якприготуватиколумбійськийкартоплянийсуп:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Новини партнерів

Популярні статті

Вчора, 16:01Food

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь