Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Отрута в тарілці: популярне в Україні блюдо виявилося дуже шкідливим

Замість цього блюда експерт радить їсти побільше овочів і фруктів

<p style="text-align: justify;">Бульйон може бути небезпечним для здоров'я. Фото: depositphotos</p>
Бульйон може бути небезпечним для здоров'я. Фото: depositphotos

Лікар-дієтолог Ольга Кузнєцова стверджує, що використовувати бульйон з-під м'яса категорично не можна. За словами експерта, необхідно зливати воду, в якій варилася яловичина або свинина.

Спеціаліст посилається на якість сучасних продуктів, яке далеко не завжди виявляється на висоті. У бульйон з-під м'яса можуть проникнути антибіотики і гормони, що згодовуються тваринам з метою прискорення росту. Набагато краще готувати супи на кістковому бульйоні, а м'ясо вже додавати в нього відвареним.

"При приготування других страв необхідно використовувати м'ясо, яке раніше готувалося і доводилося до кипіння. При захворюванні нирок і подагрі вживати білкову їжу заборонено", – підкреслила фахівець.

Ольга Кузнєцова додала, що дорослій людині корисно харчуватися, перш за все, овочами, фруктами і ягодами. Однак дітям, підліткам, вагітним і годуючим жінкам м'ясо вживати просто необхідно як найкраще джерело тваринного білка, що вимагається їх організму.

Нагадаємо, вчені назвали несподівану причину раку. Британські вчені з Інституту вивчення раку з'ясували, що виникнення дитячого гострого лімфобластного лейкозу (ГЛЛ) пов'язано з генетичною схильністю і стерильним оточенням.

Крім цього, ми писали, що вчені відкрили несподіваний засіб проти раку.

Також дивіться відео: вчені заявили про несподівану причини імпотенції і раку.

Джерело: medikforum

Новини партнерiв

Новини партнерiв