Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

Жителів Дніпропетровська годували неякісним фаршем, який робили в антисанітарних умовах

3 лютого 2016, 17:52

События на ТК Украина

Правоохоронці накрили підпільний цех

З неякісної сировини і в антисанітарних умовах у Дніпропетровську готували м'ясний фарш. Підпільний цех викрили правоохоронці.

Курячі лапи, шкіру і хрящі сумнівної якості спритники купували на стихійних ринках і переоброблювали на застарілому іржавому обладнанні. Ящики з готовим фаршем тримали прямо на підлозі, поруч з брудним одягом і хімічними засобами.

Всього правоохоронці вилучили 23 тонни сировини і готового продукту, і кілька тисяч пакетів для його фасування.

Реклама

"Встановлено, що вироблений з недоброякісної сировини м'ясний фарш надходив в торговельну мережу регіону та суміжних областей, відходи виробництва утилізувалися з порушенням діючих екологічних норм. Недоброякісна продукція направлена на експертизу", – повідомив керівник прес-центру СБУ в Дніпропетровській області Ігор Воловик.

Цю та інші новини ви можете подивитися у випуску інформаційної програми "События" на каналі "Україна".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Loading...