У центрі Львова під відкритим небом у величезній турці зварили 20 літрів кави. Турку викували спеціально для цього випадку: так відкрили фестиваль "На каву до Львова", який щорічно проходить у місті і триватиме три дні.
Для приготування величезної порції ароматної кави використовували півтора кілограма арабіки, а ось цукру в напій не додавали. За словами барісти, він би зіпсував смак кави. Варили його майже півгодини, покуштувати напій разом з тістечками безкоштовно міг кожен охочий – кави вистачило двом сотням глядачів.
Нагадаємо, що станеться з тілом, якщо на 10 днів відмовитися від кави і соків. Крім цього, ми писали, що в жодному разі не можна додавати в каву. Також повідомлялося, чому чоловікам в жодному разі не можна пити розчинну каву.
Крім того, українські розробники створили незвичайний посуд для популярного напою. Каву наливають у вафельні склянки і закривають вафельної ж кришкою.