У кафе Рівного зародилася мода на напій з сонячного каменю. Заварюють його з лісових трав і перемеленого бурштину. Стакан напою обійдеться в 20-30 гривень. Як виявилося, бурштин перемелюють до стану пудри. Скам'яніла смола хвойних дерев, тільки подрібнена, надає чаю незвичайний смак. В основі ж напою – лісові трави та соснова хвоя. Янтар закуповують легально – у державного підприємства.
Готується бурштиновий чай протягом всього п'яти хвилин. Особливість суміші – з часом вона не настоюється. Поки такий чай можна спробувати тільки в декількох закладах. Але свої шанувальники вже з'явилися.
Читайте також:
- Кава по-чемпіонськи: рецепт від переможців світових і українських змагань
- Яка кава корисніша
- На кордоні з Польщею через 12 кг бурштину розібрали автомобіль
- У Києві почнуть продавати деякі ліки за низькою ціною
- На Закарпатті п'ять поколінь родини відроджують стародавні традиції виноробства
- Розумна дієта без почуття голоду: поради дієтологів
- Медики пояснили, чому з'являються камені в нирках